Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η Georgia May Jagger το πρόσωπο για το νέο άρωμα Cavalli

Η Georgia May Jagger απέδειξε ότι είναι ένα από πιο περιζήτητα πρόσωπα στη βιομηχανία της μόδας καθώς έγινε το πρόσωπο στη νέα καμπάνια για το άρωμα της Just Cavalli.

Η Georgia θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του γνωστού οίκου τόσο στον τύπο όσο και στην τηλεόραση, που θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Ο σχεδιαστής σχολίασε την επιλογή του μοντέλου λέγοντας ότι "Η Georgia είναι η τέλεια επιλογή για να ενσαρκώσει το Just Cavalli. Είναι μια παιχνιδιάρα γυναίκα - πειρασμός"

Και ο σεβασμός είναι σίγουρα αμοιβαίος γιατί όπως δήλωσε η κόρη του γνωστού τραγουδιστή την τιμά η συνεργασία με τον συγκεκριμένο οίκο. "Ο Roberto Cavalli είναι ένας πολύ καλός σχεδιαστής. Η σειρά Just Cavalli είναι πολύ σέξι και δροσερή. Κάθε συλλογή είναι πολύ μοντέρνα και πολύχρωμη. Απευθύνεται σαφώς στην νεότερη γενιά που θέλει να έχει μια μοντέρνα άποψη"...."Είναι το πρώτο άρωμα που έχω κάνει ποτέ και αυτό είναι τεράστια τιμή για μένα."

Με το νέο αυτό συμβόλαιο η Georgia προσθέτει το γνωστό οίκο σε μια συλλογή από ονόματα με τα οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται αυτά των Chanel, Versace, Rimmel, H & M και Hudson Jeans.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου