Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Στα κόκκινα....

Το κόκκινο κραγιόν είναι παγκοσμίως το απόλυτο κλασσικό φετίχ και δύσκολα θα μείνει έξω από τις στιλιστικές επιλογές. Ωστόσο πολλές γυναίκες υποθέτουν ότι δε μπορούν να το φορέσουν. Κάνουν λάθος! Εδώ θα δείτε το γιατί.
ΚΑΝΟΝΑΣ 1: Το μυστικό βρίσκεται στο πρόσωπό σου.
Διατηρήστε φωτεινό το υπόλοιπο μακιγιάζ σας. Δώστε φως χρησιμοποιώντας ανοιχτόχρωμες σκιές στα βλέφαρα. Οι λιγότερο τολμηρές προσπεράστε το eye-liner και χρησιμοποιήστε μόνο μάσκαρα, σε μαύρο χρώμα οι μελαχρινές και σε καφέ χρώμα οι ξανθιές και οι κοκκινομάλλες, φροντίζοντας να την εφαρμόσετε και στις κάτω βλεφαρίδες. Φιξάρετε το πρόσωπό σας με μια ανοιχτόχρωμη πούδρα και ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ρουζ στα χρώματα της υγείας (ροδακινί, φωτεινό κόκκινο κτλ)
ΚΑΝΟΝΑΣ 2: Περίγραμμα χειλιών
Για να μην φαίνεται το κόκκινο κραγιόν σαν να αιμορραγεί, αφού σχηματίσετε με ένα μολύβι τα χείλη σας και με το ίδιο περίγραμμα γεμίστε όλη τους την επιφάνεια πριν τοποθετήσετε το κραγιόν.
ΚΑΝΟΝΑΣ 3: Διαλέξτε το σωστό κόκκινο.
Εάν η επιδερμίδα σας έχει βάση το κίτρινο - όπως έχουν συνήθως οι γυναίκες της μεσογείου - θα φανούν καλύτερα τα θερμότερα κόκκινα που έχουν μια καφετιά βάση. Ενώ οι γυναίκες με ροζ κολακεύονται από τις δαμασκινί αποχρώσεις.
ΚΑΝΟΝΑΣ 4: Το κόκκινο βερνίκι.
Αποφύγετε να συνδυάσετε κόκκινο βερνίκι με κόκκινο κραγιόν. Προτιμήστε τα δροσερά χρώματα. Εάν παρόλα αυτά θέλετε να πάτε στο κόκκινο, βεβαιωθείτε ότι το βερνίκι έχει την ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας.
ΚΑΝΟΝΑΣ 5: Συνδυάστε τα κραγιόν σας.
Λίγοι make up artists μία απόχρωση οποιουδήποτε κραγιόν. Η ανάμιξη δυο ή περισσότερων δημιουργεί τέλειες αποχρώσεις. Εάν μετανιώσατε για το κόκκινο κραγιόν που αγοράσατε μη το πετάξετε. Αντ' αυτού, πειραματιστείτε και με άλλα κραγιόν που έχετε στην τσάντα σας για να δημιουργήσετε την τέλεια απόχρωση.

Στέλλα Νάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου