Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2011


Ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά Trend του μακιγιάζ.Μπορείτε να διαλέξετε τα χρώματα που σας ταιριάζουν για να αναδείξετε σωστά τα φυσικά σας χαρακτηριστικά και να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας!
Τα έντονα χείλια, παραμένουν στη μόδα, άλλα με πιο φωτεινά, ανοιξιάτικα /καλοκαιρινά χρώματα.Το ανοιχτό κόκκινο, το έντονο πορτοκάλι, τα φανταχτερά ροζ και φούξια, κυρίως σε ματ υφές είναι τα χρώματα που θα φορεθούν.
Make Up Trend For Summer 2011-2
Αν επιλέξετε έντονα χείλια, κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε πιο ήρεμους τόνους.Φροντίστε τα χείλια σας να είναι καλά ενυδατωμένα, εφαρμόστε lip liner στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν,σε όλη την επιφάνεια των χειλιών.Τονίστε καλά τις βλεφαρίδες, εφαρμόστε μια ουδέτερη σκιά κοντά στο χρώμα του δέρματος σας, και επιλέξτε bronzer σαν ρουζ για να τονίσετε τα μάγουλα ελαφρά η ρουζ στην ίδια χρωματική οικογένεια με το κραγιόν. Το άσπρο δέρμα αναδεικνύει ιδιαίτερα αυτά τα χρώματα, γι΄αυτο μη το παρακάνετε με το bronzer.
Ό,τι ισχύει για τα χείλια, ισχύει και για τα μάτια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011. Έντονα παστέλ χρώματα, όπως το κίτρινο, το ανοιχτό πράσινο, το κόκκινο, το φούξια, το έντονο γαλάζιο και το bronze. Επίσης το πολύ απαλά smokey eyes.
Όπως πάντα, με έντονο μακιγιάζ στα μάτια, κρατείστε τα χείλια ουδέτερα! Για πιο ζωντανό χρώμα, βάλτε μια άσπρη βάση, πριν εφαρμόσετε μια έντονη σκιά. Έτσι το χρώμα θα έχει ακόμα πιο ζωντανό αποτέλεσμα.
Οι γήινοι τόνοι, σε όλο το πρόσωπο και στα χείλια, το μονοχρωματικό  μακιγιάζ, παραμένει για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011. Βλέπουμε χρώματα που είναι πολύ κοντά, σχεδόν ένα με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας που θα αναδεικνύουν την φυσικότητα του προσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου