Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

H νέα μούσα της Lancome

Μόλις 22 ετών, η Hanna Ben Abdesslem είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Lancome χάρη στην φυσική γοητεία της και την ανεπιτήδευτη ομορφιά της. 
Γεννημένη στην πόλη Nabeul της Τυνησίας, σπούδασε μηχανικός πριν προχωρήσει στην πραγματοποίηση του παιδικού της ονείρου, να γίνει μοντέλο. Χάρη στην υποστήριξη του αδερφού της, το 2010 άρχισε τις εμφανίσεις στην πασαρέλα, όπου η σύγχρονη ομορφιά της και η φυσική της κομψότητα τράβηξαν αμέσως την προσοχή.
Στις αρχές του 2011, η καριέρα της Hanna πραγματικά εκτοξεύτηκε αφού ξεκίνησε τις εμφανίσεις της για τους πιο διάσημους οίκους μόδας του κόσμου, που την επέλεξαν για τα catwalks τόσο του pret-a-porter όσο και της υψηλής ραπτικής. Στη συνέχεια τα πιο σημαντικά διεθνή περιοδικά υπέκυψαν στη μαγεία της υπέροχης ομορφιάς της, εξυψώνοντας τη μοναδική της γοητεία σε σύμβολο της γενιάς της.
Η Hanna Ben Abdesslem αποτελεί το πρότυπο για την πιο σύγχρονη ομορφιά που μπορεί κανείς να φανταστεί: φωτεινή, έντονη ομορφιά που συμπληρώνεται από σπάνιο χάρισμα. Με αυτοπεποίθηση και γοητεία, με τη χάρη και τα αμυγδαλωτά της μάτια, αποτελεί την επιτομή των χαρακτηριστικών της τυπικής γαλλικής κομψότητας και ταυτόχρονα την απαλή και αισθησιακή θηλυκότητα της γυναίκας Lancome.

Πηγή: www.stylewatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου