Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Χρώματα στο νυφικό μακιγιάζ

Το πρόσωπο και τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Εκεί καθρεφτίζεται και την ημέρα του γάμου η ευχάριστη διάθεση. Φρόντισε ό,τι διαλέξεις για τη μέρα του γάμου σου να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και όχι να σε καταπιέζει. Αυτό ισχύει από το νυφικό και τα παπούτσια μέχρι το νυφικό χτένισμα και το νυφικό μακιγιάζ.
Εδώ θα απομονώσουμε το κομμάτι του μακιγιάζ. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τα χρώματά σου και με τη βοήθεια του επαγγελματία πρέπει να διαλέξεις αυτό που σε αναδεικνύει και δεν παραμορφώνει το πρόσωπό σου ώστε τη μέρα του γάμου σου να βγει η θεά που κρύβεις μέσα σου.
Πρέπει αρχικά να αποφασίσεις εάν θα δώσεις έμφαση στο μάτια ή στα χείλη σου. Τα έντονα χρώματα στα χείλη απαιτούν απόλυτα φυσικό, σχεδόν άβαφο το υπόλοιπο πρόσωπο. Εάν προτιμάς να τονίσεις το βλέμμα σου, κάτι ανάλογο ισχύει για τα χείλη.
Το χρώμα των ματιών σου είναι αυτό που κατά κύριο λόγο καθορίζει και τη χρωματική παλέτα από την οποία καλείσαι να επιλέξεις. Τα ψυχρά χρώματα στα μάτια (γκρι, πράσινα, γαλανά κτλ) αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο με ζεστούς συνδυασμούς. Διάλεξε ανάμεσα σε  γήινα χρώματα, καφέ, ζεστό μοβ, χρυσό, μπεζ, κεραμιδί και πορτοκαλί. Αντίθετα στα καφέ μάτια ταιριάζουν περισσότερο οι ψυχρές αποχρώσεις, μοβ - λιλά, ροζ, γκρι, μπλε κτλ. 
Εάν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα απέφυγε το έντονο μαύρο μολύβι στα μάτια. 
Να θυμάσαι ότι το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να αναδεικνύει όμορφα το πρόσωπό σου και παράλληλα να αποτυπωθεί στις φωτογραφίες του γάμου σου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να είναι κάτι ξένο προς εσένα που θα αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Δεν είναι ανάγκη όμως να αγχωθείς και γι αυτό! Ο επαγγελματίας που θα επιλέξεις θα αναλάβει τα πάντα για σένα!
Οι ώρες οι καλές!

Στέλλα Νάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου