Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

H Rihana στην διαφημιστική καμπάνια του οίκου Armani

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πρωτοείδαμε τις διαφημιστικές καμπάνιες των Armani Jeans και Underwear με πρωταγωνίστρια την hot, 23χρονη Rihanna. Τότε, η σταρ πόζαρε eild, ανδρόγυνο ύφος για τα jeans και vamp, sexy attitude για τα εσώρουχα του ιταλικού οίκου. Το concept της νέας καμπάνιας είναι διαφορετικό. Η πρωταγωνίστρια είναι σταθερή, όμως αυτή τη φορά μας δείχνει τη γατίσια, αισθησιακή και πιο girlie πλευρά της. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια εκδοχή μας αρέσει περισσότερο μιας και η Ri-ri είναι εξίσου υπέροχη σε όλες. Ο οίκος διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον για τις δημιουργίες του και η πριγκίπισσα της R 'n' B ξέρει καλά να μεταλλάσσεται.
Η νέα αθώα πλευρά της, είναι εξίσου αποπλανητική με την εικόνα του παρελθόντος. Το κοντό ξανθό μαλλί της τραγουδίστριας αντικαταστάθηκε με μία λαμπερή, μεσαίου μήκους, σκουρόχρωμη κουπ με αφέλειες. Άλλο ένα στοιχείο που διατηρεί ο οίκος είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες που δίνουν περισσότερο σοφιστικέ αισθητική στην φωτογράφηση.

Στόχος του οίκου είναι να προβάλλει εξίσου τις δύο αντιθετικές πλευρές της θηλυκότητας που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της. Οι εικόνες μιλούν μόνες τους και αποδεικνύουν ότι, καμιά φορά, η προσωπικότητα και η συμπεριφορά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα μίας εντυπωσιακής γυναίκας απ΄ ότι οι εντυπωσιακές στιλιστικά εμφανίσεις.


Πηγή: www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου