Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Fashion highlights 2011

Το Fashion TV, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ανέδειξε τις στιγμές που το στυλ μας έκοψε την ανάσα και το όραμα και η έμπνευση μεταμόρφωσαν την ομορφιά σε έργο τέχνης.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Adriana Lima, την Alessandra Ambrosio και τα υπόλοιπα sexy κορίτσια της Victoria Secret, καθώς σαρώναν την πασαρέλα για την επίδειξη μόδας του 2011 φορώντας δημιουργίες που θυμίζαν υπερήρωες γεμάτες παγέτες από την εποχή της disco;


Η Sarah Burton άγγιξε την κορυφή στον οίκο Alexander McQueen, όταν η βιομηχανία της μόδας έμαθε ότι σχεδίασε το νυφικό της Kate Middleton στον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ακριβώς μια μέρα μετά τιμήθηκε από το Metropolitan Museum of Art ως μέλος της εταιρείας McQueen.
Επιδείξεις μόδας όπως αυτές των Marc Jacobs και Anna Sui στη Νέα Υόρκη, των Burbάerry και Vivienne Westwood στο Λονδίνο, των Dsquared2 και Roberto Cavalli στο Μιλάνο και των Prada και Balmain στο Παρίσι άνοιξαν το δρόμο για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2011 και Άνοιξη  - Καλοκαίρι 2012.
Tα ρούχα των Mad Men συνάντησαν την υψηλή ραπτική του Jean Paul Gaultier για το Φθινόπωρο 2011στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι όπου οι μπλούζες με φιόγκους, οι ρίγες και τα γάντια ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές προμηνύοντας την επιστροφή στις τάσεις των 50's. Καπέλα, γάντια και ρετρό τυπώματα συνθέτουν την κομψότητα της εποχής. Η τάση βρίσκει πολλούς μιμητές ανά τον κόσμο στις μεγάλες boutique.
Στον κόσμο της υψηλής ραπιτκής, o Λιβανέζος Elie Saab ήταν ο απόλυτος μονάρχης χάρη στις έξυπνες συνθέσεις του με τα όμορφα κεντημένα κορσάζ και τα πλούσια γυναικεία φορέματα. Από την άλλη το show του Gucci για το Φθινόπωρο 2011 στο Μιλάνο ήταν τόσο δημοφιλές που παρακολουθήθηκε στο Τόκιο από το μοντέλο Ai Tominaga και την ηθοποιό Jennifer Lopez.
Με οδηγό το στυλ, το μοντέλο Kate Upton φορώντας ένα μαγιό με μαργαριτάρια, ανακάλυψε για το Fashion TV τα πιο όμορφα και sexy μαγιό για στο Μαϊάμι, το Μιλάνο, το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σάο Πάολο. Στο Ρίο και το Σάο Πάολο, μοντέλα όπως η Isabeli Fontan, η Aline Weber και η Caroline Francischini  βρέθηκαν στο επίκεντρο με γεωμετρικά σχήματα σε έντονα χρώματα.
Το FTV κάλυψε πάρτι σε όλο τον κόσμο με κυριότερο αυτό της λέσχης δισεκατομμυριούχων του Flavio Briatore κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Formula 1 στο Μόντε Κάρλο. Ήταν εκεί σε εγκαίνια καταστημάτων όπως αυτό του Jean Paul Gaultier στη Ginza, στο Τόκιο, όπου ο γνωστός σχεδιαστής εμφανίστηκε ντυμένος αστροναύτης. Τέλος, είχε την αποκλειστικότητα στο soiree των celebrities κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των Κανών.
Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες φωτογραφίες μόδας με μια ματιά στο εσωτερικό των μεγάλων photoshoots όπως τη σέξι 13η έκδοση του ημερολογίου της Campari με πρωταγωνίστρια τη Milla Jovovich και θέμα "Το τέλος του κόσμου" και το γνωστό σε όλους ημερολόγιο της Pirelli με μοντέλα όπως η Joan Smalls, η Lara Stone, και η Kate Moss να ποζάρουν γυμνές για τον φωτογράφο μόδας Mario Sorrenti. Ο φωτογράφος Giuliano Bekor μας άφησε άφωνους με τις φωτογραφίες του μοντέλου Jessica Perez με leopard print για το περιοδικό Shape τον Ιούνιο του 2011.
Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2011 ήταν το πάντρεμα της μόδας με τη μουσική. Γνωστά μοντέλα κάναν κοινές εμφανίσεις με αστέρες της μουσικής σε σημαντικά events. Σε βίντεο κλιπ των Duran Duran για το τραγούδι Panic Girl συμμετείχαν supermodels της δεκαετίας του 90, όπως η Naomi Cambell, η Cindy Crawford και η Helena Christensen. Ο οίκος εσωρούχων Etam χρησιμοποίησε για μοντέλα στο show του τους Monika "Jac" Jagaciak, Karolina Kurkova, Karen Elson, DJ Mark  Ronson, Boy George, The Kills, Beth Ditto και άλλους. Στο show της Victoria Secret η Adriana Lima και η Chanel Iman κούνησαν τους γοφούς τους στους ρυθμούς που έδιναν ζωντανά οι Nicki Minaj, Kanye West, Jay-Z, Maroon 5. Το show του Versace για την H & M παρακολούθησαν ως καλεσμένοι η Nicki Minaj και ο Prince ο οποίος σημάδεψε και το after show πάρτι.  

Πηγή: Fashion www.ftv.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου