Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Έφυγε από τη ζωή η Evelyn H. Lauder

Σε ηλικία 75 ετών έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.
Η νύφη της θρυλικής Estee Lauder, Evelyh H. Lauder πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 75 ετών από επιπλοκές που προήλθαν στον καρκίνο των ωοθηκών από τον οποίο έπασχε τα τελευταία χρόνια. Η Evelyn ήταν η εμπνεύστρια και ιδρύτρια του Ιδρύματος για την Έρευνα του Καρκίνου του Μαστού το 1993 και αυτή που ξεκίνησε την καμπάνια της "Ροζ Κορδέλας" ύστερα από την δική της νίκη εναντίον του καρκίνου του μαστού. Το ίδρυμα από την αρχή της λειτουργίας του συγκέντρωσε πάνω από 220 εκατομμύρια δολάρια και υποστήριξε οικονομικά περισσότερες από 186 ιατρικές έρευνες για τον καρκίνο του μαστού παγκοσμίως.
Η Evelyn, η οποία καταγόταν από τη Βιέννη γνώρισε τον σύζυγό της και γιο της Estee Lauder σε ένα ραντεβού στα τυφλά, τον παντρεύτηκε και έμεινε μαζί του 52 ολόκληρα χρόνια χαρίζοντάς του δύο γιους. Η πρόεδρος του The Estee Lauder Cos δραστηριοποιούνταν ιδιαίτερα στον τομέα των αρωμάτων (αυτή μαζί με την πεθερά της είχαν δημιουργήσει το θρυλικό Aramis), ενώ ήταν εκείνη που επινόησε το όνομα της Clinique.
"Η μητέρα μου κουβαλούσε το βάρος ολόκληρης της κληρονομιάς μας και τις αξίες που είχαν περάσει σε εκείνη από τη γιαγιά μου, Estee Lauder. Η εταιρεία μαζί με την οικογένειά μου, τιμά και "γιορτάζει" το πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν", δήλωσε ο μεγαλύτερος γιος της William Lauder.

Πηγή: http://www.madamefigaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου