Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Οι άλλες πλευρές του μαύρου από τον Yves Saint Laurent

"Δεν υπάρχει ένα μόνο μαύρο, αλλά πολλά μαύρα", υποστήριζε ο ίδιος ο Yves Saitn Laurent. Από τη νέα μάσκαρα Volume Effet Faux Cils Shocking, μέχρι τα βερνίκια νυχιών και τα καταπληκτικά Eyeliner Effet Faux Cils, τα New blacks αποκαλύπτουν την απόλυτη δύναμη της σαγήνης και της έλξης.

Μπορεί να αντιπροσωπεύει τη δύναμη των αντιθέσεων, μπορεί να είναι βαθύ, απαραίτητο, να ενισχύει το χρώμα, να είναι πολυμορφικό ή μονοδιάστατο. Το μαύρο του μυστηρίου, το μαύρο του φωτός, το μαύρο των χρωμάτων. Έχει τη δυνατότητα να είναι όλα αυτά μαζί και εξαρτάται από εσάς ποια πλευρά του θα επιλέξετε να αποκαλύψετε με το μακιγιάζ σας και ποια θα αφήσετε στο σκοτάδι καλά κρυμμένη.

Το μαύρο σε αυτή τη συλλογή χαράζει μια καινούργια πορεία, μπλέκεται με πράσινο, με μπλε, με χρυσό,  με μοβ και αποκαλύπτει τις υπόλοιπες πλευρές της "προσωπικότητάς" του για να αποκαλύψει στη συνέχεια πλήρως την ισχύ της αποπλάνησης. Σαν γνήσιες γυναίκες γεμάτες μυστήριο, αγαπάτε το μαύρο στο μακιγιάζ και τώρα θα το αγαπήσετε ακόμα περισσότερο.


Πηγή: www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου