Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Tips για καλοσχηματισμένα φρύδια

Η mascara μόνο δυστυχώς δεν αρκεί για ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Το ωραιότερο μακιγιάζ μπορεί να καταστραφεί όταν τα φρύδια δεν είναι καλοσχηματισμένα.

1. Ξεκινήστε με το βούρτσισμα των φρυδιών σας με ένα βουρτσάκι φρυδιών για να διώξετε τυχόν υπολείμματα make up. Αν εξέχει κάποια τρίχα κατά πολύ μη διστάσετε να την ψαλιδίσετε ελαφρά ώστε το σχήμα να είναι ομοιόμορφο. Μην ξεχνάτε ότι η τρίχες που είναι κοντά στη μύτη τείνουν να είναι οι μεγαλύτερες.

2. Επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών η μια σκιά ματιών που να ταιριάζει με την απόχρωση των μαλλιών σας. Το χρώμα δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκούρο αλλά ούτε και πολύ ανοιχτό για εσάς. Συμπληρώστε με χρώμα τα κενά δίνοντας μεγάλη προσοχή στην κάτω πλευρά του φρυδιού να φαίνεται ίσια.

3. Μη βγάζετε τα φρύδια σας υπερβολικά. Τα πολύ λεπτά φρύδια δεν είναι αισθητικά ωραία. Μια ματιά στις πασαρέλες θα σας πείσει ότι τα παχιά φυσικά φρύδια είναι καλύτερα και από μάσκαρα.

4. Για να κοντρολάρετε τα φρύδια σας και να τους δώσετε τη σωστή φορά μπορείτε να εφαρμόσετε το ειδικό gel που θα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών και μοιάζει με διάφανη μάσκαρα ή να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ απλό gel.

Στέλλα Νάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου