Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Γάμος: επιχείρηση μανικιούρ

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο οι τάσεις κι αν αλλάζουν, όσο τα γούστα κι αν εξελίσσονται το γαλλικό μανικιούρ παραμένει η all time classic επιλογή για όλες τις νυφούλες. Λεπτό ή φαρδύ, ίσιο ή πλάγιο, μπεζ διαφανές ή ροζ, είναι η ιδανικότερη επιλογή για μια άψογη εμφάνιση την ομορφότερη μέρα σας. 

Το γαλλικό μανικιούρ δείχνει πιο φινετσάτο όταν το νύχι είναι λιμαρισμένο σε σχήμα τετράγωνο. Προτιμήστε το οβάλ μόνο αν τα νύχια σας είναι πολύ μικρά, καθώς οι στρογγυλεμένες γωνίες θα τους δώσουν μήκος. Οι ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες επίσης δίνουν μήκος και στα κοντά δάχτυλα. 

Αν δεν φροντίζετε συστηματικά τα άκρα σας, ξεκινήστε τουλάχιστον ένα μήνα πριν το γάμο σας και προγραμματίστε επαγγελματική περιποίηση για τα νύχια σας ώστε εκείνη τη μέρα να είναι γερά, περιποιημένα και καλοσχηματισμένα. Έτσι θα αποφύγετε τις τεχνητές προσθήκες και τα νύχια σας θα δείχνουν άψογα με ένα βερνίκι. 

Αν τα νύχια σας είναι φαγωμένα, κατεστραμμένα ή ταλαιπωρημένα η επένδυση με ακρυλικό ή gel θα χαρίσει στα άκρα σας ομοιόμορφη όψη, υφή και σχήμα. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της παραπάνω τεχνικής είναι ότι θα μπορέσετε να κρατήσετε το γαλλικό μανικιούρ περισσότερο καιρό απ' ότι θα κρατούσε με ένα απλό βερνίκι. 

Όπως το νυφικό μακιγιάζ έτσι και το μανικιούρ για τη μέρα του γάμου σας οφείλει να είναι κι αυτό στολισμένο. Ένα διακριτικό σχέδιο με κρύσταλλα swarovski θα δώσει το απαραίτητο glamour αποτέλεσμα. Αν αυτό σας φαίνεται πολύ λίγο, τολμήστε να σχεδιάσετε τη γραμμή του γαλλικού με ασημί ή χρυσό glitter ανάλογα και με το χρώμα του νυφικού σας ή ακόμα να περάσετε με ένα ιριδίζον βερνίκι όλη την επιφάνεια του νυχιού.


Στέλλα Νάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου