Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Η σωστή επιλογή του νυφικού μακιγιάζ

Η επιλογή του σωστού μακιγιάζ για τη μέρα του γάμου σας είναι κάτι που αγχώνει σχεδόν όλες τις μέλλουσες νυφούλες. Από το ποιος θα το επιμεληθεί μέχρι και τα χρώματα, το αν θα είναι φυσικό ή έντονο, sexy ή ρομαντικό. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να είναι εντυπωσιακό. Και εντυπωσιακό φυσικά δεν σημαίνει και έντονο ή φορτωμένο. Το μακιγιάζ πρέπει να συμβαδίζει τόσο με την προσωπικότητα και το προσωπικό στυλ και το χρώμα των μαλλιών της νύφης όσο και με το νυφικό, το συνολικό ύφος του γάμου και φυσικά την εποχή.  

Ένα ρομαντικό νυφικό απαιτεί κι ένα εξίσου ρομαντικό μακιγιάζ. Κρατήστε φωτεινά τα μάτια σκιάζοντας ελαφρά την κόγχη ή την εξωτερική γωνία και δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στο σχήμα του προσώπου τονίζοντας το ζυγωματικά και τις γωνίες του προσώπου. Χρησιμοποιήστε ένα ροδακινί ρουζ που είναι το κατ' εξοχήν χρώμα της υγείας και ολοκληρώστε με κραγιόν σε τόνους του κοραλλί. Τα ζεστά κοραλλί ταιριάζουν καλύτερα στις νύφες του χειμώνα, ενώ όσες αποφασίσετε να παντρευτείτε το καλοκαίρι διαλέξτε έναν πιο ζωηρό τόνο.

Αν το στυλ σας είναι πιο μοντέρνο συνεπώς και το νυφικό σας, δοκιμάστε ένα smoky, ή μια πιο σχηματισμένη γωνία. Όσες έχετε ανοιχτόχρωμα μάτια αναδείξτε τα με γήινα χρώματα (καφέ, χρυσαφί, πορτοκαλί...) ενώ οι καστανομάτες τολμήστε και άλλα χρώματα όπως το γκρι, το ναυτικό μπλε και το πράσινο. Μην ξεχνάτε ότι όσο πιο έντονα είναι τα μάτια τόσο πιο άτονα πρέπει να είναι τα χείλη. 
Σε κάθε περίπτωση το μακιγιάζ δεν πρέπει να είναι κάτι ξένο από την προσωπικότητά σας. Πρέπει να σας αναδεικνύει και όχι να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά σας. 

Πάνω απ' όλα θα πρέπει να νοιώθετε άνετα με τον επαγγελματία που θα επιμεληθεί το νυφικό σας μακιγιάζ ώστε να αποβάλλετε κάθε ίχνος άγχους γι αυτό εκείνη τη μέρα. Κανονίστε ένα περίπου τρεις μήνες πριν το γάμο ώστε να δοκιμάσετε μια δυο προτάσεις. Ο σωστός επαγγελματίας συζητώντας μαζί σας θα "διαβάσει" την προσωπικότητά σας και θα σας προτείνει τις ιδανικότερες λύσεις για να λάμψει το πρόσωπό σας την ημέρα του γάμου σας.

Στέλλα Νάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου