Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Το πρώτο άρωμα της Μαντόνα

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα αφού δημιούργησε την δική της σειρά ρούχων, τώρα ετοιμάζεται να λανσάρει και το δικό της άρωμα. Η Μαντόνα ενώνει τις δυνάμεις της με την κορυφαία εταιρεία αρωματοποιίας Coty και δημιουργεί το πρώτο της άρωμα, με όνομα Truth or Dare by Madonna. 

Πρόκειται για το πρώτο εγχείρημα για το λανσάρισμα αρώματος από τη Μαντόνα, τη γυναίκα καλλιτέχνιδα με τις κορυφαίες πωλήσεις όλων των εποχών, μουσικών άλμπουμ που ξεπερνούν τα 300.000.000 σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η Μαντόνα δήλωσε προσωπικά στο Women's Wear Daily, "Είχα ανέκαθεν πάθος με τα αρώματα και εδώ και χρόνια ήθελα να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό που θα εκφράζει, αλλά και ένα άρωμα μέσα από το οποίο θα με αναγνωρίζουν οι θαυμαστές μου και όλος ο κόσμος. Κάτι πραγματικό και παράλληλα τολμηρό, εξ' ου και το τελικό όνομα, Truth or Dare". 

Το άρωμα Truth or Dare by Madonna θα είναι ένα λουλουδάτο άρωμα με υπογραφή. Ένα μοναδικό μείγμα από μεθυστικά λουλούδια, ζεστά ξύλα και βανίλια, συνθέτουν ένα άρωμα διαχρονικό και μοντέρνο, λαμπερό, αλλά και σκοτεινό. Ακόμη και το μπουκάλι εναρμονίζεται με το διφορούμενο όνομα, Truth or Dare, έχοντας κλασσική και σοφιστικέ γραμμή, αλλά με μοντέρνες και οξείες λεπτομέρειες. 

Η Μαντόνα θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας, ενώ το άρωμα Truth or Dare by Madonna θα λανσαριστεί αποκλειστικά στο αμερικανικό πολυκατάστημα Macy's τον Απρίλιο του 2012 και θα πωλείται παγκοσμίως από τις αρχές του Μαΐου 2012.


Πηγή: www.stylewatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου